2024. július 7. vasárnap
Hírek

HungaroMet: 2011. december 29. 08:09

OMSZ honlapról

A www.met.hu weboldal az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapja, amely folyamatosan frissülve szöveges és multimédiás tartalmakat közöl az időjárás, az éghajlat, és a levegőkörnyezetünk aktuális valamint jövőbeli állapotáról. Ezeken kívül híreket, érdekességeket, beszámolókat tesz közzé a meteorológia világából és a Szolgálat tevékenységéről. A honlap OMSZ menüje alatt kapnak helyet azok a tartalmak, amelyeknek közlésére törvények vagy rendeletek kötelezik a Szolgálatot, illetve más, az állampolgárok érdeklődésére számot tartó anyagok és dokumentumok is itt találhatók.

Az megújult honlap publikus teszt formájában 2011. december 29-én kezdte meg működését. A tesztfázis a korábbi OMSZ honlap migrációjának befejezése, illetve a szükséges hibajavítások után szűnik meg.

Az OMSZ portál tartalmát, szolgáltatásait, valamint akadálymentes és idegen nyelvű változatát a Szolgálat a későbbiekben is folyamatosan fejleszteni kívánja.

 

Technikai tudnivalók

A weboldal a legtöbb, széles körben használt böngészővel kompatibilis, és 1280x800-as felbontásra optimalizált. A honlap az Internet Explorer 6-os verzióját nem támogatja.

Az oldalak megtekintéséhez javasolt magyar nyelvű, ingyenesen letölthető böngészőverziók:

 

OMSZ honlap szerkesztőség

Telefon: (1) 346-4600
Fax: (1) 346-4649
E-mail: webmaster@met.hu